Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-05@19:03:23 GMT

بازی و سرگرمی؛ تعلیق موقت ممنوعیت بازی PUBG در کشور نپال

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۶۱۸۴

به نظر می‌رسد علاقه‌مندان بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds در کشور نپال مجددا می‌توانند این عنوان را بازی کنند.  

طرفداری – چند هفته پیش خبر ممنوعیت بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds در کشور نپال سروصدای زیادی به پا کرد، اما اکنون به نظر می‌رسد اوضاع تغییر کرده است، هرچند به صورت موقت.

به گزارش وبسایت Kotaku، چند هفته قبل بازی PUBG، یکی از عناوین محبوب سبک بتل رویال، در کشور نپال به علت نگرانی بابت ایجاد اعتیاد در کاربران ممنوع شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند، اکنون مشخص شده است که از نظر دیوان عالی نپال، نگرانی‌هایی که بابت اعتیادآور بودن بازی PUBG به وجود آمده، آنقدر جدی نیستند که بتوانند بازی پابجی را در فهرست «سرگرمی‌های خطرناک» این کشور قرار دهند. دیوان عالی نپال ممنوعیت پابجی را مصداق نقض آزادی ساکنان این کشور می‌داند.

وبسایت هیمالین تایمز مدعی شده است که دیوان عالی کشور نپال تصمیم گرفته ممنوعیت بازی PUBG را متوقف کند. قانون اساسی کشور نپال آزادی بیان را تضمین می‌کند، از این رو دیوان عالی این کشور خواهان مدارکی محکم است که نگرانی‌های مقامات نپال مبنی برا اعتیادآور بودن پابجی را به صورت منطقی تایید کنند.

به نظر می‌رسد ممنوعیت بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds در کشور نپال به دلیل نگرانی بابت ایجاد اعتیاد و ترویج خشونت بود. پس از آنکه ممنوعیت بازی به صورت رسمی از تاریخ 22 فروردین اعمال شد، ساندیپ ادهیکاری، معاون سازمان ارتباطات نپال به رویترز گفت:

ما دستور ممنوعیت بازی PUBG را صادر کردیم زیرا این بازی برای کودکان و نوجوانان اعتیارآور است.

سایر مقامات کشور نپال به اتفاقات تکان‌دهنده‌ای که در کشورهای دیگر و در ارتباط با بازی PUBG رخ داده بود اشاره کردند و این ممنوعیت را یک اقدام پیشگیرانه نامیدند. در حال حاضر تعلیق ممنوعیت پابجی در کشور نپال به معنای آن است که ارائه‌دهندگان اینترنت باید این بازی را از مسدودیت خارج کنند و شهروندان نیز در صورت بازی کردن پابجی دستگیر نخواهند شد. همچنین، هفته‌ی گذشته خبر سیده بود که دو بازی PUBG و Fortnite با دلایلی مشابه در کشور عراق نیز ممنوع اعلام شده‌اند.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۶۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پرونده‌های وارده به دیوان عالی کشور با موضوع خانواده در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق است که باید در این زمینه آسیب شناسی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در این جلسه اظهار کرد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد و با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطرح شده اظهار داشت: امید است خروجی این جلسات برای دستگاه قضائی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضائی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

وی با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: «خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است، آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است و من کسی دیگر را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.»

کد خبر 750846

دیگر خبرها

  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند